Gigi Becali face anunţul momentului! S-a aflat cine va fi noul antrenor de la FCSB. Şeful vicecampioanei a dat verdictul

Gigi Becali face anunţul momentului! S-a aflat cine va fi noul antrenor de la FCSB. Şeful vicecampioanei a dat verdictul în direct. Latifundiarul din Pipera nici nu se gândeşte să-l înlocuiască pe interimarul Mihai Pintilii.

Reclama:

Gigi Becali l-a îndepărtat de la echipă pe Nicolae Dică şi în locul său a rămas pe bancă Mihai Pintilii. Ultimul are rezultate bune la vicecampioană, dar nu are licenţă.

Gigi Becali face anunţul momentului!
Deşi cei de la FRF au spus clar că Mihai Pintilii nu poate conduce echipa mai mult de 30 de zile, Gigi Becali a spus clar. Va respecta regulamentele, dar nu renunţa la actualul interimar.

Reclama:

Gigi Becali spune că va face la fel cum s-a produs în cazul Marius Croitoru. Şi actualul antrenor al lui FC Argeş nu are licenţă PRO, dar pregăteşte fără probleme. Are un antrenor paravan care deţine licenţă PRO. „Nu caut antrenor pentru că o să fac conform regulamentelor. Dacă permite regulamentul şi alţii au făcut fac şi eu. Şi eu pot dacă alţii pot. Nu se poate legea altfel la mine. Cum spune nea Mitică, totul conform legii. Eu sunt societate comercială şi îl angajez pe unul, e problema mea. La vârsta asta m-am săturat şi eu să mă cert cu ei, nu mai am putere să mă cert”, a spus Gigi Becali, în direct la ProArena.

Mihai Pintilii a rămas pe banca celor de la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. În acest interval are două victorii în două partide. A învins în cele două derby-uri, pe Rapid, dar şi pe FCU Craiova. Datorită acestor victorii, FCSB a urcat pe loc de play-off în Superliga.

Sursa: sportbull.ro

Reclama:

Reclama: