Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Zodia care are mare noroc la bani. Primește un bonus sau o primă

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Astăzi se formează pe cer două aspecte importante. Primul este trigonul Soarelui din Scorpion cu Jupiter din Pești, care ne aduce bucurie, entuziasm și o mare încredere în noi. Al doilea este o conjuncție între Mercur și Venus în zodia Săgetător, aspect care ne susține să ne exprimăm sentimentele, să fim mai sociabili, să ne scriem mai mult. Este o zi favorabilă să studiem ceva ce ne place, să mergem la un film sau să planificăm o călătorie.

Reclama:

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ai putea avea parte de o discuție cu cineva din străinătate sau cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Osibil chiar să primești o vizită să o invitație peste hotare. Zi favorabilă să prezinți un proiect academic sau să ceri niște sfaturi unui mentor. Partenerul s-ar putea să te surprindă plăcut cu o declarație de dragoste.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de azi îți aduce discuții financiare plăcute și nu este exclus să primești o ofertă de colaborare sau chiar o sumă de bani, un bun material, în anumite cazuri, chiar un credit. Oricum te bucuri de susținerea altora, însă ai grijă în ce-ți investești banii.

Reclama:

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Întâlnirea dintre Mercur, guvernatorul tău, și Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, aspect deosebit de constructiv pentru viața de cuplu. Poți purta dialoguri calde cu partenerul, vă puteți surprinde prin declarații de dragoste și promisiuni mărețe. Profesional ajungi mai ușor la o înțelegere cu cei cu care lucrezi.

Vezi intregul Horoscop pe: Ego.ro

Reclama:

Reclama: