Johnny Depp, notă de 65.000 de euro la un restaurant din Anglia. Ce preparate a comandat starul din ”Pirații din Caraibe”

Johnny Depp continuă să fie în centrul atenției de când a câștigat procesul pe care i-l intentase fostei sale soții, actriței Amber Heard, iar de curând starul din ”Pirații din Caraibe” a ieșit la un restaurant indian, unde a achitat o notă de mai bine de 65.000 de euro.

Reclama:

Poate te intereseaza si aceste articole:

Reclama:

Johnny Depp se află în Europa încă de dinainte să fie anunțat verdictul în cazul procesului pe care i-l intentase lui Amber Heard.

Dacă luni acesta a fost văzut la Symphony Hall, în Birmingham, Anglia, cu o zi înainte, actorul a cheltuit mai bine de 65.000 de euro la un restaurant indian din oraș, numit Varanasi.

Câteva imagini cu actorul au fost făcute publice pe pagina de pe rețelele sociale a restaurantului.

”Cea mai mediatizată persoană de pe planetă a fost la noi pentru cină aseară. Ne-am bucurat să fim alături de Johnny Depp și Jeff Beck. O experiență magnifică.”, se arată în mesajul postat pe rețelele sociale de reprezentanții restaurantului. 

Reclama:

Poate te intereseaza si aceste articole:

Reclama:

Jurnaliștii de la The Guardian au scris că actorul și echipa lui, în jur de 20 de oameni, au luat un cina la restaurantul respectiv, iar întâlnirea lor a durat cinci ore. În acest timp, aceștia au încercat mai multe preparate.

”Johnny Depp a spus că a mâncat cel mai bun curry și ne-a cerut să-i pregătim o porție în plus și ca s-o ia la hotel”, a povestit Mohammed Hussain, managerul restaurantului.

Printre preparatele pe care le-a comandat actorul s-au numărat Shish kebab, curry, creveți Tandoori, orez, salată Panna Cotta, dar și cheesecake.

Sursa: Peroz.ro

Poate te intereseaza si aceste articole:

Reclama: