O femeie din America a rămas șocată când a văzut oul pe care l-a spart: Albușul era roșu!

 

Reclama:

O femeie a rămas șocată când a văzut că oul pe care l-a spart pentru a-l găti este roșu.

Poate te intereseaza si aceste articole:

Reclama:

O britanică a rămas surprinsă după ce a pus niște ouă în tigaie pentru a pregăti micul dejun copiilor, întrucât unul dintre albușuri era complet roșu. Potrivit The Mirror, Beena Sarangdhar, din orașul Abbots Langley, a țipat când a făcut descoperirea, dar în curând groaza ei s-a transformat în curiozitate și a spart restul ouălor.

Spre surprinderea ei, toate ceilalte erau în regulă, așa că a făcut o fotografie cu oul roșu și a distribuit-o pe rețelele de socializare. Internauții au avertizat-o să nu mănânce așa ceva.

Reclama:

În cele din urmă, femeia a făcut niște cercetări și s-a dovedit că oul a devenit roșu din cauza unei bacterii care poate provoca boli grave la oameni.

Potrivit Departamentului pentru Agricultură al SUA, albușul de ou roz, roșu sau sidefat indică o alterare din cauza bacteriilor Pseudomonas. Poate provoca dureri de cap, umflături și chiar pneumonie.

Reclama:

Poate te intereseaza si aceste articole:

VEZI ȘI: Ouă, beneficii pe care trebuie să le cunoști

Consumul regulat de ouă aduce numeroase beneficii pentru sănătate.

Atunci când mănânci un ou, asiguri corpului proteine, seleniu, fosfor, vitamina B12 și o mulțime de antioxidanți care mențin sănătatea celulelor.

Un mic dejun compus din ouă și legume furnizează corpului proteine, fibre, grăsimi bune și carbohidrați buni, menținând astfel senzația de sațietate o perioadă foarte lungă.

Un ou are aproximativ 70 de calorii, astfel că știi exact valoarea calorică pe care o adaugi meselor sau gustărilor tale. Un ou fiert tare alături de o salată de verdețuri și legume se poate transforma într-o masă rapidă de prânz.

Bune pentru sănătatea inimii

Potrivit unui studiu apărut în China, persoanele care obișnuiesc să consume zilnic un ou au un risc cu 20% mai mic de a dezvolta boli de inimă, în comparație cu cei care exlud ouăle din dieta lor.

Sursa: DCNews

Poate te intereseaza si aceste articole:

Reclama: